WALL&WATER TEGELPANELEN
Lees aandachtig de instructies voordat je overgaat tot het installeren van de Wall&Water kant- en klare tegelpanelen. Bekijk ook even onze installatievideo. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er vragen of onduidelijkheden zijn na het kijken van de installatievideo of het lezen van onze handleiding.

HULP NODIG?
Wij komen graag op locatie assisteren met een echte SANU-expert in het plaatsen van Wall&Water waterdichte tegelpanelen. Neem ook een kijkje op onze projectpagina en verwonder je over de mogelijkheden die Wall&Water biedt.

Instructievideo

Wat is Wall&Water?

Onze kant- en klare tegelpanelen zijn bestand tegen rechtstreeks contact met water, wat hen de Scandinavische ‘Wet Room’ goedkeuring opleverde. Perfect voor renovatieprojecten in de badkamer dus. Onze renovatiepanelen zijn zelfs bestand tegen intensief gebruik in openbare douches en kleedkamers. Snel, gemakkelijk en goedkoop renoveren. Het was nog nooit zo efficiënt.

Het Wall&Water klik-systeem is de enige renovatie technologie die zo snel het effect oplevert van een echte tegelwand. En dit zonder knoeien met voegmortel. Onze wandpanelen zijn zo gebruiksvriendelijk, hygiënisch en duurzaam, dat we op alle Wall&Water producten levenslang garantie geven. Deze wandpanelen bestaan uit een laag hogedruklaminaat (HPL) boven zeven lagen multiplex.

Je kunt kiezen uit 11 kleuren met verschillende tegelstructuren en glansopties (hoog- of zijdeglans), wat in totaal 28 variaties oplevert. Een match voor ieder interieur.

Onze waterdichte wandpanelen worden al 25 jaar met succes gebruikt. Het succesverhaal van Wall&Water is nu ook in Nederland nog nooit zo populair geweest. Onze tegelpanelen voldoen aan de stijgende vraag naar snelle en duurzame oplossingen binnen de renovatie-sector.

Details maken het verschil. Wall&Water biedt naast de renovatiepanelen een volledig assortiment van profielen en andere accessoires die het installeren van de wandpanelen nog makkelijker maakt. De profielen worden geleverd in wit en natuurlijk aluminium!

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.